pilastrowhite

STUDIO PILASTRO

INTERIOR DESIGN

O NAMA

Studio Pilastro je studio za projektovanje, izvođenje i opremanje enterijera, osnovan 2009. godine. Vode ga glavni dizajneri, Natalija Jovanović i Predrag Maksić, uz pomoć svojih stalnih saradnika. Stvorili smo studio koji pruža koherentna dizajnerska rešenja uz konstantan upliv informacija iz srodnih dizajnerskih disciplina. Naši projekti odnose se na rešavanje prostornih problema, odabir nameštaja, opreme i implementaciju prostorne grafike. Cilj nam je kreiranje prostora koji odiše toplinom i senzualnošću, uvek se oslanjajući na formu, materijal, teksturu, boju i svetlost. Mi verujemo u odnos poverenja sa klijentima, precizan majstorski rad i kvalitetne materijale, uz neprestanu kontrolu kvaliteta i troškova.  

NAŠ TIM

NATALIJA JOVANOVIĆ

Školovala se na Fakultetu primenjenih umetnosti, na Istituto Europeo di Design, Milano, Italija, kao i na Fakultetu za umetnost i dizajn, gde stiče zvanje Master primenjeni umetnik, oblast dizajn enterijera. Kao projektant u Studiju Pilastro izvela je veliki broj projekata u zemlji i inostranstvu. Izlagala je samostalno na izložbama "Unutrašnja arhitektura drugih mesta", Mala galerija ULUPUDS, "Organizovani komfor: Unutrašnja arhitektura", Kulturni centar Inđija i "Kontinuitet prostora: Unutrašnja arhitektura", Gradska galerija "Laza Kostić" u Somboru. Pored samostalnih, izlagala je i na brojnim grupnim izložbama, radila je na evropskom projektu Gradovi deljenja: Kreativni podsticaj, a takodje je i deo je programskog tima Beogradske Internacionalne Nedelje Arhitekture. Član ULUPUDS.

PREDRAG MAKSIĆ

Diplomirao je na Fakultetu primenjenih umetnosti, odsek Unutrašnja arhitektura, završio master studije na Washington State University, program Master in Interior Design i doktorirao na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, gde je stekao diplomu Doktora nauka iz oblasti Teorija umetnosti i medija. Radi kao profesor strukovnih studija na Beogradskoj politehnici. U okviru Studija Pilastro radio je na brojnim projektima u polju dizajna enterijera i grafičkog dizajna u Srbiji i inostranstvu. Autor je većeg broja naučnih radova. Član ULUPUDS.

CREW OF

4

natalija_jovanovic_2
NATALIJA JOVANOVIĆ
dizajner enterijera
predrag_maksic_1
PREDRAG MAKSIĆ
dizajner enterijera
Katarina Cupic 1
KATARINA ČUPIĆ
dizajner enterijera
Milica Matovic 01
MILICA MATOVIĆ
grafički dizajner
quote-signs

REFERENCE

"Odlučila sam se da angažujem Studio Pilastro prvenstveno jer sam shvatila da mi je pomoć u uređenju enterijera neophodna. Pored toga jer želim da dobijem lep i funkcionalan enterijer. Nisam se prevarila. Usluge koje mi je pružio tim Pilastra prevazišla su sva moja očekivanja."

BRANISLAVA ŠKARA

"Nismo navikli da se u Srbiji može dobiti vrhunska usluga. Ljudi koji stoje iza fantastičnog dizajna enterijera dokazali su da je i to moguće. Prezadovoljna sam dizajnom svoga doma. Studio Pilastro je za svaku preporuku."

JELENA ŠARANČIĆ

"Kao klijent, Studiju Pilastro i njegovom timu se već godinama ponovo vraćam koji svojim prednim radom, jasnim idejama i osvešćemom estetikom enterijera oplemenjuju prostore u kojima danas radim i uživam."

MARIJAN SUBOTIĆ   / Develor

USLUGE

interior-design-icon
Interior Design

Izrada idejnih rešenja za unutrašnje prostore uz tehničku dokumentaciju, 3d modelovanje i vizuelizaciju, odabir nameštaja, materijala, boja i stručne konsultacije do završetka projekta.

structure-design-icon
Furniture Design

Dizajn i izrada komadnog nameštaja, uz tehničku dokumentaciju, 3d modelovanje i vizuelizaciju, odabir boja i materijala, te usklađivanja sa postojećim ili budućim enterijerom.

Ikonica za 3d modeling
3D Modeling

Trodimenzionalna obrada dizajnerskih rešenja - enterijera, eksterijera i nameštaja - u računarskim programima za napredno 3d modelovanje i vizuelizaciju.

KONTAKT

POŠALJITE PORUKU

Bulevar Mihaila Pupina 10, Novi Beograd
Beograd, Srbija
to top button