U prethodnih 15 godina uspešno smo realizovali preko 100 projekata.

@2022. Studio Pilastro. Sva prava zadržana.

top
Image Alt

O Nama

  /  O Nama
U n u t r a š n j a a r h i t e k t u r a i d i z a j n

Dizajn Studio Pilastro

Studio Pilastro je studio za projektovanje, izvođenje i opremanje enterijera, osnovan 2009. godine. Naš tim čine glavni dizajneri, Natalija Đukić i Predrag Maksić sa svojim stalnim saradnicima. Svaki član tima kombinuje svoje veštine kako bi osigurao uspeh projekta na kome smo angažovani. Potpuno smo posvećeni ostvarenju postavljenog cilja.

Stvorili smo studio koji pruža koherentna dizajnerska rešenja uz konstantan upliv informacija iz srodnih dizajnerskih disciplina. Naši projekti odnose se na rešavanje prostornih problema, odabir nameštaja i opreme.

U prethodnih deset godina uspešno smo realizovali preko 80 projekata, među njima stanove, kuće, ugostiteljske objekte, kao i hotelske i kancelarijske prostore.

Natalija Đukić

Rođena je 1984. godine u Beogradu. Školovala se na Istituto Europeo di Design, Milano, Italija, kao i na Fakultetu za umetnost i dizajn, gde stiče zvanje Master primenjeni umetnik, oblast dizajn enterijera. Doktorand je na doktorskim studijama Fakulteta primenjenih umetnosti, studijski program Dizajn enterijera. Godine 2009. sa partnerom Predragom Maksićem osnovala je dizajnerski Studio Pilastro, u okviru koga je realizovala značajan broj projekata enterijera u zemlji i inostranstvu. Izlagala je na brojnim samostalnim i grupnim izložbama i dobitnik je više međunarodnih nagrada za dizajn. Član je programskog tima Beogradske internacionalne nedelje arhitekture. Kao nastavnik radi na Akademiji tehničkih strukovnih studija Beograd. Član je Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije i Ženskog arhitektonskog društva. Majka je jedne ćerke.

Predrag Maksić

Rođen je 1984. godine u Beogradu. Diplomirao je na Fakultetu primenjenih umetnosti, odsek Unutrašnja arhitektura, završio master studije na Washington State University, program Master in Interior Design i doktorirao na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, oblast Teorija umetnosti i medija. Godine 2009. sa partnerkom Natalijom Đukić osnovao je dizajnerski Studio Pilastro, u okviru koga je realizovao značajan broj projekata enterijera u zemlji i inostranstvu. Izlagao je na samostalnim i grupnim izložbama i dobitnik je više međunarodnih nagrada za dizajn. Autor je velikog broja naučnih i stručnih radova. Radi kao rukovodilac Odseka Beogradska politehnika na Akademiji tehničkih strukovnih studija Beograd. Član je Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije.