pilastrowhite

STUDIO PILASTRO

INTERIOR DESIGN

USLUGE

Uspešan projekat dizajna enterijera je onaj koji zadovoljava sledeće kriterijume: završen je u roku, ciljevi su ispunjeni, klijent je zadovoljan i budžet nije premašen. Dizajnerska rešenja koja nudi Studio Pilastro teže da objedine lepo, funkcionalno i racionalno.

interior-design-icon
INTERIOR
DESIGN

Usluga izrade idejnih rešenja za unutrašnje prostore, odnosno enterijere, podrazumeva izradu idejnog projekta, potrebne tehničke dokumentacije kao i rad na 3d modelu vašeg prostora kako biste najbolje sagledali kako će zgledati nakon završetka projekta. Ova usluga takođe obuhvata odabir nameštaja, materijala, boja i stručne konsultacije do završetka projekta.

FURNITURE
DESIGN

Usluga dizajna nameštaja podrazumeva projektovanje i dizajn komadog jedinstvenog nameštaja po meri i samo za vaš prostor. To mogu biti kuhinje, opremanje poslovnog prostora ili komadni nameštaj za svaki prostor u vašem domu ili kancelariji. Dizajn nameštaja podrazumeva osmišljavanje komada, izradu tehničke dokumentacije, 3d modelovanje i vizuelizaciju, uz odabir modernih boja i najkvalitetnijih materijala na tržištu.

structure-design-icon
Ikonica za 3d modeling
3D MODELING

Usluga koju nudi Studio Pilastro je i 3d modelovanje i vizuelizacija. Sa decenijskim iskustvom možemo ponuditi izuzetno realistične prikaze 3d modela. Cilj 3d modelovanja i vizuelizacije je kreiranje dočaravanje atmosfere i izgleda enterijerskog prostora, eksterijerskog prostora ili nameštaja u punoj materijalizaciji i osvetljenju.

CONSULTING

Usluga konsaltinga, ili stručnih konsulacija podrazumeva razgovor i davanje saveta bez izrade tehničke dokumentacije, 3d modelovanja i vizuelizacije. U razgovoru sa našim dizajnerima možete saznati gde pronaći najkvalitetnije materijale po najpovoljnijim cenama, gde kupovati najkvalitetniji nameštaj, kako na funkcionalan način rešiti enterijer ili bilo koji problem koji se tiče dizajna, uređenja ili opremanja vašeg rezidencijalnog ili komercijalnog prostora.

feasability-studies-icon
KONTAKT

POŠALJITE PORUKU

Bulevar Mihaila Pupina 10, Novi Beograd
Beograd, Srbija
to top button