KUĆA SA POGLEDOM NA DUNAV

STUDIO PILASTRO

Izuzetno lepa i prostrana kuća sa pogledom na Dunav, dizajnirana za porodicu koja uživa u tome da vreme provodi zajedno.

Opis:

Izuzetno lepa i prostrana kuća koja je adaptacijom dobila i odgovarajući enterijer.  Pod glavnog ulaza u kuću pokriven je Cosmic black mermerom, on vodi dalje u trpezariju u kojoj je smešten veliki sto za ručavanje, posebno dizajniran za ovu kuću. Kuhinja je smeštena u susednoj prostoriji, a odvojena je od trpezarije staklenim vratima. Deo ovog velikog prostora čini i dnevni boravak, odvojen interesantnom i posebno dizajniranom pregradom izradjenom od laserski sečenog medijapana i furniranih stubova. Denivelacija u podu čini dnevni 

boravak ušuškanim i poziva porodicu da vreme provodi zajedno. Na spratu se nalazi master spavaća soba, dve dečije i gostinjska soba, kao i dva kupatila. Prednost objekta je velika količina prirodnog svetla, što ga čini posebno privlačnim, a prostornim planiranjem i dizajnom enterijera postao je i izuzetno komforan. Nameštaj i oprema su savremeni, posebno dizajnirani za ovu kuću, a upotreba najkvalitetnijih materijala i precizna izrada garantuju da će u njihovoj lepoti korisnici uživati dugo.

Galerija:

KONTAKT

POŠALJITE PORUKU

Bulevar Mihaila Pupina 10, Novi Beograd
Beograd, Srbija
to top button