KUĆA NA OBODU KOŠUTNJAKA

STUDIO PILASTRO

Kuća za mladu porodicu, koja poštuje tradicionalne materijale i dobru organizaciju prostora, u savremenoj interpretaciji stilskog enterijera.

Opis:

Ova velika kuća dizajnirana je tako da pruža potpuni komfor porodici sa decom koja u njoj živi. U prizemlju, sa izlazom u dvorište koje je bilo poseban predmet dizajna, nalazi se dobro opremljena kuhinja sa kuhinjskim ostrvom, sa ugradnim frižiderom za vino. U okviru istog prostora smeštena je i trpezarija sa velikim stolom koji okuplja čitavu porodicu i prijatelje. Velika površina plafona podeljena je poprečnim gredama koje evociraju tradicionalni pristup dizajnu, ali u savremenoj interpretaciji. Na prvoj etaži pored glavnog ulaza u kuću smeštena je dnevna soba sa bogatim kaminom obloženim 

mermerom sa detaljima od mesinga. Ovu prostoriju obogaćuje velika bibliotekom i sakrivena radna soba. Druga etaža je rezervisana za master sobu sa pripradajućim „walk-in“ plakarom kroz koji se ulazi u veliko kupatilo. Na ovoj etaži nalazi se i dečija soba koja je svojim dizajnom prepoznata kao jedna od najlepših u Srbiji. Ponosni smo što smo je baš mi dizajnirali. Na poslednjoj etaži nalaze se još dve spavaće sobe, koje će u budućnosti zauzeti deca. Još jedna od odlika ove kuće je i veliki broj kupatila, njih pet, kojima smo pristupili pažljivo i planski.

Galerija:

KONTAKT

POŠALJITE PORUKU

Bulevar Mihaila Pupina 10, Novi Beograd
Beograd, Srbija
to top button