pilastrowhite

STUDIO PILASTRO

INTERIOR DESIGN

O NAMA

Studio Pilastro je studio za projektovanje, izvođenje i opremanje enterijera, osnovan 2009. godine. Vode ga glavni dizajneri, Natalija Jovanović i Predrag Maksić, uz pomoć svojih stalnih saradnika. Stvorili smo studio koji pruža koherentna dizajnerska rešenja uz konstantan upliv informacija iz srodnih dizajnerskih disciplina. Naši projekti odnose se na rešavanje prostornih problema, odabir nameštaja, opreme i implementaciju prostorne grafike. Cilj nam je kreiranje prostora koji odiše toplinom i senzualnošću, uvek se oslanjajući na formu, materijal, teksturu, boju i svetlost. Mi verujemo u odnos poverenja sa klijentima, precizan majstorski rad i kvalitetne materijale, uz neprestanu kontrolu kvaliteta i troškova.  

NAŠ TIM

Naš tim čine glavni dizajneri, Natalija Jovanović i Predrag Maksić sa svojim stalnim saradnicima. Svaki član tima kombinuje svoje veštine kako bi osigurao uspeh projekta na kome smo angažovani. Potpuno smo posvećeni ostvarenju postavljenog cilja.

CREW OF

4

JovanovicPHOTO_1
NATALIJA JOVANOVIĆ
dizajner enterijera
MaksicPHOTO_2
PREDRAG MAKSIĆ
dizajner enterijera
Katarina Cupic 1
KATARINA ČUPIĆ
dizajner enterijera
Milica Matovic 01
MILICA MATOVIĆ
grafički dizajner
quote-signs

REFERENCE

"Odlučila sam se da angažujem Studio Pilastro prvenstveno jer sam shvatila da mi je pomoć u uređenju enterijera neophodna. Pored toga jer želim da dobijem lep i funkcionalan enterijer. Nisam se prevarila. Usluge koje mi je pružio tim Pilastra prevazišla su sva moja očekivanja."

BRANISLAVA ŠKARA

"Nismo navikli da se u Srbiji može dobiti vrhunska usluga. Ljudi koji stoje iza fantastičnog dizajna enterijera dokazali su da je i to moguće. Prezadovoljna sam dizajnom svoga doma. Studio Pilastro je za svaku preporuku."

JELENA ŠARANČIĆ

"Kao klijent, Studiju Pilastro i njegovom timu se već godinama ponovo vraćam koji svojim prednim radom, jasnim idejama i osvešćemom estetikom enterijera oplemenjuju prostore u kojima danas radim i uživam."

MARIJAN SUBOTIĆ   / Develor

USLUGE

interior-design-icon
Interior Design

Izrada idejnih rešenja za unutrašnje prostore uz tehničku dokumentaciju, 3d modelovanje i vizuelizaciju, odabir nameštaja, materijala, boja i stručne konsultacije do završetka projekta.

structure-design-icon
Furniture Design

Dizajn i izrada komadnog nameštaja, uz tehničku dokumentaciju, 3d modelovanje i vizuelizaciju, odabir boja i materijala, te usklađivanja sa postojećim ili budućim enterijerom.

Ikonica za 3d modeling
3D Modeling

Trodimenzionalna obrada dizajnerskih rešenja - enterijera, eksterijera i nameštaja - u računarskim programima za napredno 3d modelovanje i vizuelizaciju.

KONTAKT

POŠALJITE PORUKU

Bulevar Mihaila Pupina 10, Novi Beograd
Beograd, Srbija
to top button